Да донираме за нашата Јана! Храброста ја има да и` дадеме поддршка!

Битката на храбрата Јана продолжува. Потребна и`  е нашата  помош.

Да бидеме хумани да донираме сите! 

33 годишната Јана Арсовска од Охрид веќе пет години се бори со тешка врста на рак. После три трансплантации во Германија , потребна е итна  имунотерапија, која е прескапа и се добива во странство. 

Храброста ја има да и дадеме сила и поддршка на нашата Јана. Донирајте драги луге. 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани