Денеска седница на Советот на општина Охрид

Денеска седница на Советот на општина Охрид.

 

На дневен ред на седницата е предвидена една точка:

Предлог-Одлука за начин на спроведување на постојните урбанистички планови и урбанистичко плански документаци како и за времен прекин на постапки за утврдување правен статус на бесправно изградени обејкти.

Седницата ќе се одржи во зградата на Општина Охрид во 11 часот. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани