Донација заштитни средства за охридската полиција

Полицајците од СВР Охрид денеска ќе добијат маски за заштита, ракавици и антисептик гелови, донација од Програмата за прекугранична соработка ИПА II меѓу Република Северна Македонија и Република Албанија.

 

На врачувањето на донацијата, како што е најавено, ќе присуствуваат министерот за локална самоуправа Горан Милевски, шефот на Економскиот оддел при Делегацијата на Европската комисија во земјава Фрек Јанмат, како и претставниците на Министерството за внатрешни работи и СВР Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани