Екипите на Комуналец ја „светнаа“ охридската чаршија

Екипите на Комуналец ја „светнаа“ охридската чаршија.
Охридската чаршија претставува една од најфреквентните пешачки зони во градот, затоа одржувањето на хигиената на оваа јавна површина е од највисок приоритет за нашите служби
Во раните утрински часови, кога фреквенцијата на движење е минимална, се спроведе акција за рачно чистење на разни наслаги и остатоци на плочникот, а потоа и машинско миење со цистерна.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани