Евроамбасадорот Жбогар ќе дебатира за туризмот во Охрид

Дебатата за туризмот започнува во 18.30

.„Туризам и заштитата на културното наследство“, е насловот на дебатата што денеска попладне ќе се одржи во Охрид. Оваа дебата е во склоп на активностите што Европската унија ги презема низ градовите и другите населени места во Република Македонија, во пресрет на претстојниот референдум закажан за 30-ти месецов.Во рамките на дебатата, учество ќе зема и евроамбасадорот Самуел Жбогар.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани