ФОТО: Дрво падна и смачка коли на паркингот пред судот во Охрид

Огромното стебло падна околу пладне и оштети паркирани возила.

Денеска околу пладне, огромно стебло од дрворедите на паркингот на булеварот „Македонски просветители“ падна и оштти неколку паркирани возила.Зошто падна дрвото односно кои се причините за падот на масивното стебло кое оштети неколку автомобили не е познато.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани