ФОТО: Најскапата сметка ова лето од Брач

Социјалните мрежи се место за споделување на искуствата од одморите. Тука најчесто се читаат поплаките од скапотиите, згодите и незгодите на летните одмори.

Четсо по фејсбук гледаме фискални сметки од Охрид или од Скопје, но дефинитивно најскапата сметка ова лето доаѓа од Јадранското приморје, односно Хрватска. 

На еден од популарните острови на Јадран , Брач ви се наплатува и местењето на маса во ресторанот. Уште поинтересно е тоа што угостителите се вовеле и наплата за сечењето на пица! 

Погледнете:

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани