ФОТО: Незаборавен концерт на „Бело Дугме“

И последната вечер на „Ohrid calling“  спектакуларна Незаборавен концерт на легендарната „Бело Дугме“.

Забава за сите генереации, илјадници луѓе сплотени заедно ги пееја безвременските хитови. 

 

Social profiles