Прв службен јазик македонскиот, а втор на заедниците

Откако Владата вчера го усвои предлог Законот за употреба на јазиците, премиерот Зоран Заев и заменик претседателот на Владата задолжен за спроведување на Рамковниот договор Хазби Лика денеска во Охрид,...
Social profiles