Засилени безбедносни мерки на скопскиот аеродром за Супер купот

Засилени безбедносни мерки на скопскиот аеродром за Супер купот.

 

ТАВ Македонија ги информира сите патници кои имаат летови од скопскиот аеродром Александар Велики, на 7-ми, 8-ми и 9-ти август 2017 година, дека треба да пристигнат на аеродромот 3 до 4 часа порано од времето на полетување, поради дополнителните безбедносни мерки кои ќе бидат применети на аеродромот по повод одржувањето на UEFA Супер Куп натпреварот.

ТАВ Македонијаги информира сите патници кои имаат летови од скопскиот аеродром Александар Велики, на 7-ми, 8-ми и 9-ти август 2017 година, дека треба да пристигнат на аеродромот 3 до 4 часа порано од времето на полетување, поради дополнителните безбедносни мерки кои ќе бидат применети на аеродромот по повод одржувањето на UEFA Супер Куп натпреварот.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани