ФОТО: Снежно еко нуркање во Охридското езеро

Никола Паскали  од нуркачкиот клуб Акватек на снежно  Еко нуркање. 

 

Неуморниот археолог речиси секојдневно врши подводни  еко акции  во Охридското езеро. 

Синоќа од дното на езерото извади: 
– Автомобилска Гума
– Фрагмент од шолја од тоалет
– Стари мрежи, лименки, најлонски кеси, пластични шишиња, најразлични пакувања од храна, пластични чаши, стари реквизити за на плажа.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани