„Галија“ доаѓа во охридскиот „Sky Corner“.

Неша во јануари поради настинка го откажа гостувањето.

Фрoнтменoт на легендарниот Бенд – “ГАЛИЈА”, Ненaд Милoсaвљевич – Неша на 28 i 29.0.2020  ќе пее во Охрид. Дојдете заедно да ги отпееме безвременските хитови: Burna pijana noć, Dali si spavala, Na tvojim usnama, Kotor, Skadarska, Zonina pesma, Možda sam lud, Dodirni me, Stare trube, Digni ruku… Ви гарантираме квалитетна музика и забава исполнета со позитивни вибрации и многу љубов, велат од престижниот „Sky Corner“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани