Георгиески: Не е точно дека Боки барал рекет од општина Охрид

По рекетарската афера на Боки 13, сопственикот на 1ТВ и гласините дека имало обид за изнуда на пари од општина Охрид  градоначалникот Константин Георгиески,  ги негира овие информации. 

 

-„Далеку од тоа, немало никаков рекет,  ниту изнуда и било какви закани. Телевизијата испрати понуда за соработка, која и претходно ја имала со општина Охрид за отворено студио во текот на летните месеци. Неточно е дека некој се обидувал да не рекетира“, вели Константин Георгиески.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани