Голем концерт на Ансамбл Македонија на Вевчанско лето 2024

Публиката во Вевчани уживаше вАнсамбл Македонија и АММА Никола Карев од Австралија на Вевчанско лето 2024 и АММА Никола Карев од Австралија на Вевчанско лето 2024.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани