Градежни активности во ООУ ,,Ванчо Николески” – Лескоец

Во тек се градежни активности во ООУ ,,Ванчо Николески” – Лескоец. Се поставува нова термоизолациона фасада,  се монтираат нови гранитни окапници. предвидени се  комплетно нови олуци, поставување снегобрани и промена на дел од старата дограма со ПВЦ информраат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани