Градежни активности во ООУ ,,Ванчо Николески” – Лескоец

Во тек се градежни активности во ООУ ,,Ванчо Николески” - Лескоец. Се поставува нова термоизолациона фасада,  се монтираат нови гранитни окапници. предвидени се  комплетно нови олуци, поставување снегобрани и промена...

Се поставува канализациона мрежа на улица „Асном“

Екипите на ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД Одделение за одржување на канализациона мрежа, градба на нови и реконструкција на постоечки делови од канализациона мрежа изведува градежни активности на фекална канализација на новиот...

Деман на Гордана Јованоска, поранешна директорка на ЈП Билјанини извори

Поранешната директорка на ЈП Билјанини извори, ги демантира обвинувањата на ВМРО ДПМНЕ Охрид. -Прес конференцијата на ВМРО - ДПМНЕ и спектакуларната најава за поднесување на некаква кривична пријава кон мене...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани