Градоначалникот Кочоски во увид на градежните работи на локалните улици во Вевчани

Градоначалникот Спасе Кочоски, изврши увид на градежните работи за реконструкција на локалните улици.

-Се интензивираат градежните работи околу реконструкцијата на улица “Попој – Смолејца”. Продолжуваме посветено за подобрување на локалната патна инфраструктура, вели градоначалникот Спасе Кочоски.

Social profiles