И младите ракометари дел од „Посреќно детство“

Тренерите  и  младите ракометари од  „Кирил Лазаров 7“беа дел од вчерашната акција за „Посреќно детство“.

 

Тие се вклучија со тоа што учествуваа на „главна трка“ што се одржа од од плоштадот „Крушевска република“ до градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“.

Заедно со идните ракометари трчаа и тренерите  Наум Јамандиев и Наташа Попоска – Карче. 

 

Social profiles