Јубилеј 50 години автокефалност на Македонската православна црква– Охридска архиепископија

Со свечена академија, што вчера попладне  се одржа во Охрид,достоинствено беше одбележан јубилејот 50 години автокефалност на Македонската православна црква– Охридска архиепископија. (more…)
Social profiles