Импресум

Сопственик на порталот Ohridnet.com е компанијата ДООЕЛ „Охриднет.ком“

Главен и одговорен уредник и управител: Соња Рилковска urednik@ohridnet.com

Новинари: Сузана Вренцовска  contact@ohridnet.com

Фотограф: Даниел Рилковски 

Администрација: Сашо Божиноски sasho@ohridnet.com

Соработници – Биљана Николоска 

Стојан Кукунешоски – новинар Струга 

Маркетинг: marketing@ohridnet.com

Контакт тел: 071 371 738 / 046 260 246

Адреса: „Ванчо Николески“ 5-1/1

 

За Охриднет

Секојдневни, брзи, објективни и точни информации за градот Охрид и регионот!

*Ohridnet.com, по деветтата  година од своето формирање е еден од најчитаните информативни веб портали во регионот. 

*Ohridnet.com е квалитетен информативен портал со мноштво вести и информации од Охрид, Струга, Дебарца, Вевчани,Македонија и светот, но и теми и од другите сфери на општественото живеење распоредени во повеќе рубрики (здравје ,писма и колумни,  интересно, живот,култура, „Во светот на успешните“)

*Ohridnet.com е современ веб портал што будно ги следи општествените процеси и произведува интернет вести од јавен интерес.

* На порталот, кој се ажурира 24 часа дневно работи тим со долгогодишно искуство во медиумите и неколку соработници. 

Нам може да ни верувате! 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани