Концерт на Влатко Груевски во Охрид

Концерт на Влатко Груевски во Охрид. Влaтко е  познат пејач  од  Националата опера и балет при Скопје.

Оваа година како и многу други наназад  ќе одржи солистички концерт на 15.07.2019 година во Куќата на Уранија а концертот припаѓа на неговата  летна концертна сезона наречена “The Art of Power” каде се вклопени над 15 концерти на целата територија на нашата држава. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани