Малолетничка нападната од куче во Струга

Траума и стрес доживеало девојчето по нападот од куче.

Играјќи си во Паркот на поезијата, малолетничка од Струга била нападната од куче скитник и била укасано на десната нога а потоа префрлено во болница каде повредите и биле санирани. Нападот, во струшката полиција го пријавила нејзината мајка. Нападите од кучиња се честа и алармантна појава секаде низ Македонија, некои од нив имале и фатален исход. Надлежните не преземаат ништо да ги заштитат граѓаните.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани