Малолетници се степале во Охрид

Малолетниците се степале во угостителски објект.

На 30.06.2019 година околу 21 часот и 30 минути во СВР Охрид, пријавено е нарушување на јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу две малолетни лица од Охрид. Двајцата се повикани во СВР Охрид и во присуство на родители и старатели извршени се разговори.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани