Од Охрид ќе се лета за Милано,Цирих и Варшава

Од охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ од утре се лета за Цирих и Милано. 

 

-Од Охрид на 1 јули ќе се реализираат редовните летови за Цирих и Милано, додека во текот на наредните денови ќе почне да сообраќа и полската компанија „ЛОТ“ на дестинацијата Варшава-Охрид-Варшава, се наведува во објавениот ред на летање, информираат од Тав. 

Поради пндемијата ќе важат нови правила на патување. Патниците ќе треба да пристигнат на аеродромот најмалку 3 часа пред нивниот лет, да носат заштитна маска постојано, да одржуваат физичко растојание и висок степен на лична хигиена. Целиот правилник тука.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани