Од среда полициски час од 16 часот

Од среда на сила нов поригорозен полициски час на територијата на цела Македонија.

 

Владата на денешната седница одлучила забраната за движење од понеделник до петок да почнува од 16 часот и да трае до пет часот следниот ден утрото, додека во текот на викендот ќе се воведе 24-часовен полициски час како што беше во Куманово во текот на изминатиот викенд.

Од понеделник –до петок од 16-00 до 05 00 наутро, викенд 24 часа полициски час.

Почнувајќи од петок од 16 часот до понеделник во 05 часот.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани