ОГЛАС: Комуналец продава стари возила

ЈП „Охридски Комуналец“ продава стари неупотребливи возила. 

 

-„Се известуваат сите физички и правни лица на територијата на општина Охрид дека Ј.П.„Охридски Комуналец„-Охрид врши продажба на расходовани, неупотребливи стари возила“, стои во огласот на јавното претпријатие. 

Подетални информации  на линкот 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани