Охридската Тортијада годинава за Сара

Ж.Ц БИСЕРА и оваа година ќе ја одржи традиционалната хуманитарна Тортијада. И оваа година своите вештини ќе ги презентираат слаткарки професионалки и аматерки од Охрид.

Сите средства од продажбата на тортите ќе бидат донирани за лекувањето на Сара Настоска. Овој настан ќе се одржи на 03.11.2018год. во хотел Амбасадор со почеток во 20ч. Цена на карта со вклучена вечера изнесува 450ден. Повелете да бидеме хумани!

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани