Охридското момче Ристе – победник на Гранд

Во спектакуларното финале на 11-тата сезона на најпопуларното телевизиско шоу „Ѕвездите на Гранд“ апсолутен победник со 76.226 гласови од публиката, односно вкупно 278.221 гласови е охриѓанецот Ристе Ристески.

 

Тој како награда добива автомобил марка Шкода, две песни од врвни автори и комплетен маркетинг во времетраење од 9 години.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани