Општина Охрид објави конкурс за стипендии

Општина Охрид и оваа година објавува Конкурси за доделување стипендии на ученици од основните и средни училишта на подрачјето на општина Охрид за учебната 2018/19 година и за редовни студенти од општина Охрид запишани на додипломски студии на државните универзитети во Р. Македонија и на државни универзитети во странство за академската 2018/19 година.

 

Конкурсите во целост се објавени тука….

KОНКУРС за доделување стипендии на ученици од општинските основни и средни училишта на подрачјето на Општина Охрид за учебната 2018/2019 годинa

КОНКУРС за доделување стипендии на редовни студенти од Општина Охрид запишани на додипломски студии на државните универзитети во Република Македонија и на државни универзитети во други земји за академската 2018/2019 година

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани