Ова е кандидатската листа на советници на ВМРО ДПНМЕ

Ова е кандидатската  листа на советници на ВМРО ДПМНЕ за општина Охрид.

 

Носител на советничката листа е претседателот на ОК д-р Кирил Пецаков.

ВМРО-ДПМНЕ секогаш го мисли најдобрто за Охрид затоа кандидатите за советници се најквалитетните решенија, работиливи луѓе, посветени на работата којашто ја работат, докажани во фелата од којашто доаѓаат, кои уживаат голем углед и почит во Охрид, велат од ОК на партијата. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани