Ова е ентузијазам: Има осумдесет години и учи во основно училиште

80-годишниот Мехмет Исиклар од турскиот град Сивас во 1947 година заврши четиригодишно основно училиште, а сега, заедно со врсниците од своите внуци упорно настојува да го комплетира барем своето основно...
Social profiles