Пет продолжени викенди до крајот на годинава

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август.

Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе има  продолжен викенд.

Еве ја листата на неработни денови:

За сите граѓани на РМ

8 Септември (петок), Ден на независноста

11 Октомври (среда), Ден на народното востание

23 Октомври (понеделник), Ден на Македонската револуционерна борба

8 Декември (петок), „Св. Климент Охридски”

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани