Почнаа уписите за балет

Врши упис на нови членови од 5-ти септември 2017 година.

 

 Сите заинтересирани љубители на балетот можат да се зачленат во просториите на НУ Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид,

ВТОРНИК од 18.30 до 20.30 часот
СРЕДА од 18.30 до 20.30 часот
ПЕТОК од 18.30 до 20.30 часот
и САБОТА од 10.00 до 12.00 часот

Уметнички раководител Ана Савиќ 075/263-154

Social profiles