Истечени договорите, нема бесплатен превоз за учениците во Охрид

Од АД Галеб информираат дека од 04.09 2017 година,нe по наша вина,не ќе сме во можност да вршиме бесплатен ученички превоз бидејки договорите за превоз на ученици од основните училишта се...
Social profiles