Уредено и училиштето во Далјан

Eкипите на Ј.П. “Охридски Комуналец” направија акција за расчистување во О.У. “Климент Охридски” во насeлбата  “Далјан”.

Се чистеше расфрлан комунален отпад од околните шанкови и се косеше целиот комплекс, како и влезот и дворот пред почетокот на школската година, затоа што во летниот период дел од просторот користи шанк, друг дел се користи како плажа.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани