Поставени антибактериски средства низ Охрид

Поставени антибактериски средства низ Охрид.

 

Согласно мерките за заштита од Корона вирусот Ковид-19 деновиве се поставени антибактериски средства на повеќе јавни локации во близина на Градскиот пазар во Охрид.

Да ги следиме и да ги почитуваме препораки на Министерството за здравство, да го заштитиме сопственото здравје и здравјето на нашите најблиски, апелира Константин Горгиески.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани