Привршува реконструкцијата на улицата „Дејков мост – детска градинка“ во Вевчани

Привршуваат градежните работи за реконструкција на локалната улица до детската градинка.
Деновиве ќе се изврши и завршно асфалтирање. Се работи за целосна реконструкција на улицата “Дејков мост – Детска градинка”.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани