Работна посета на министерката Апостолска на Охрид

Министерката без ресор ќе има средба со градоначалникот и охридската бизнис заедница.

Денеска, во работна посета на Охрид доаѓа Зорица Апостолска- министерката без ресор во Владата на Република Македонија, задолжена за странски инвестиции.Во рамките на посетата, министерката Апостолска ќе одржи работен состанок со градоначалникот на Охрид Стојаноски,а на средба со локалната бизнис заедница, министерката ќе ја презентира владината инвестициска програма и владините мерки за поддршка на инвестициите.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани