Се асфалтира улицата ,,Ирена Гинова-Мирка”

Започнаа активностите за асфалтирање на улицата “Ирена Гинова – Мирка”

Денеска се асфалтираше на површина од околу 1000 метри квадратни, односно 250 метри должина и 4 метри ширина. Утре активностите за асфалтирање продолжуваат на остатокот од улицата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани