Седмата седница на Владата ќе се одржи во Охрид

Седмата седница на Владата ќе се одржи во големата сала во општина Охрид.

Заседавањето во Охрид е дел од серијата седници кои се одржуваат по градови, со цел да се биде поблиску до локалните заедници. 

Седницата ќе се одржи на 10 февруари во понеделник а на неа ќе присуствуваат и градоначалниците од Охрид, Струга, Вевчани и Дебарца. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани