Силен земјотрес ноќва ги вознемири охриѓани

Тлото во охридско не мирува.

Ноќеска уште еден силен потрес ги вознемири граѓаните.  Рано утрово во  3 54 минути  се случи земјотрес со јачина од 3,7 степени по макросеизмичката евроспка скала. Земјотресот бил со епицентар 6 километри од Коесл.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани