Тимот на водечката фармацевтска компанија „Виа Фарм“ се искачи на Магаро

“Виа Фарм” на Галичица: Ден на тимски дух и природна убавина.
Посветениот тим на “Виа Фарм”, водечкиот фармацевтски бренд со ланец на аптеки во Вевчани, Струга и Охрид, тргна во возбудлива авантура, планинарејќи низ величествената Галичица. Целта беше искачување на највисокиот врв Магаро, а патувањето беше исполнето со глетки кои го одземаат здивот.
Почнувајќи од рано наутро, тимот се собра во подножјето на планината додека сонцето блескаше силно, ветувајќи совршен ден за експедиција на отворено.
Искачувањето иако предизвикувачки, беше доказ за решителноста и единството на тимот! Попатно не’ пречекаа прекрасните пејсажи со разновидна флора, како и панорамскиот поглед на Охридското Езеро.
По искачувањето на врвот Магаро, стоејќи на импресивни 2.255 метри надморска височина, тимот беше награден со поглед кој инспирира. Знамето на „Виа Фарм“ беше развиорено, а беше направена и групна фотографија за да се одбележи ова значајно достигнување.
Овој целодневен настан беше повеќе од само пешачење; тоа беше прослава на духот и вредностите на компанијата. Оваа авантура во природа ја истакна и важноста на здравјето, благосостојбата и моќта на заедничката работа кон остварувањето на заедничката цел, информираат од аптеки Виа Фарм.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани