„Традицијата патува“ на Вевчанско лето – концерт на ансамбал Македонија

На Вевчанско културно лето „Традицијата патува“, настап на Ансамбал Македонија и АММА „Никола Карев“ од Австралија. Концертот ќе се одржи на 02 јули во Амфитеатарот во центарот на Вевчани.

Вевчанско лето и годинава со богата културна понуда за сите генерации.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани