Трибина „Ги запознаваме ретките болести“ во Охрид

Трибината ќе се одржи утре во 19 часот.

Во големата општинска сала во Охрид, на 29 месецов ќе се одржи трибината „Ги запознаваме ретките болести 2020“. Трибината е во организација на Форумот на жени при СДСМ Охрид и Струга а говорници ќе бидат Гордана Лолеска, член на здружениео „Живот со предизвици“ и министерот за здравство, д-р Венко Филипче. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани