УЈП повторно продава автомбили

Нова распродажба на Управата за јавни приходи. СЕ продаваат автомобили, бетонски мешалки,машини за шиење,  плински печки……

 

За подетални информации во врска со учеството на електронските јавни аукции тука

Social profiles