Украдено кајче во Струга, се бара помош од граѓаните

Украдено пловило во Струга, се бара помош од граѓаните.

 

Некој го украл  пловилото.  Видено  е вчера околу 15 часот како го носат низ градот. Се молат сите што имаат информација што може да помогне  да се најде кајчето, нека се се јават на следниот број 071613002. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани