Велосипедски круг во чест на Тони Дилерот

Под мотото „Возиме велосипед во спомен на Тони Дилерот“ – охриѓани утре организираат велосипедски рекреативен круг   од Охрид до Градиште.

Велосипедскиот круг  е во чест на прерано починатиот туристички водич  Антонио Ристевски (Тони Дилер)  од Охрид, кој загина во сообраќајна несреќа минатата година. 

Велосипедскиот круг  ќе се одржи утре од 10 ч од градското пристаниште. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани