Во среда се прегласува во Охрид на избирачко место 1272

 Се информира јавноста дека на 22.05.2024 година (среда) на избирачкото место 1272 во Охрид ќе се врши прегласување. Избирачкото место ќе биде лоцирано во училишната спортска сала која е во рамки на ОУ „Христо Узунов“. Гласачкото место ќе биде отворено од 07:00 часот до 19:00 часот.

 Со избирачкото место 1272 се опфатени жители чија адресна на живеење според важечка лична карта им е улицата „Мирче Ацев“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани