Се одбележа Денот на пожарникарите

Градоначалникот Кирил Пецаков денеска присутвуваше на пригодниот настан во Територијалната противпожарна единица во Охрид, по повод 20-ти мај, Денот на пожарникарите. Тој упати голема благодарност и честитки до пожарникарите за...

Пристигна првиот лет од Амстердам на тур операторот ТУИ

На охридскиот аеродром пристигна првиот лет од  Амстердам  со тур операторот ТУИ. Стотина  туристи од Холандија следниве денови  ќе одмараат на брегот на Охридското Езеро. Од мај заклучно до октомври...
Social profiles