Во завршна фаза е новата водоводна линија во населбата Рача

Во завршна фаза се активностите за изведбата на новата водоводна линија во населбата Рача.
Со овој зафат обезбедуваме навремено и квалитетно водоснабдување на жителите и за таа цел поставен е цевковод од полиетиленски материјал со профил ф90 мм во должина од 386 метри.

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани